sâmbătă, 8 februarie 2014

Tablete Gigaset cu Android

Beia Consult International, un important furnizor de solutii si echipamente de telecomunicatii, face o analiza asupra unor produse Gigaset AG.

Tablete Gigaset cu Android

"A new player on the tablet market" - acesta a fost titlul comunicatului de presa, in care Gigaset a anuntat lansarea a doua tablete cu Android, urmand ca in 2014, compania sa produca si alte modele.
De la telefonul SL930A cu Android, continuand cu monitoarele pentru copii, pana la noile tablete Gigaset, compania a inceput sa cuprinda mai multe segmente de piata; toate acestea facand parte din strategia pe 2015.

Gigaset QV830 - este prima tableta Gigaset, intr-un format compact, cu ecranul de 8 inchi.
Aceasta indeplineste cele mai inalte cerinte in materie de calitate si aspect. De la navigare si cumparaturi, pana la conversatiile pe chat si verificarea mail-urilor, tableta cu sistem de operare Android este perfecta pentru orice ai face online.
Gigaset QV1030 - tableta premium cu ecran de inalta peformanta.
Noul model Gigaset, vine cu un ecran mai mare, cu 2560 x 1600 pixeli si 300 dpi, oferind imagini clare si filme in High Definition. In plus, fata de afisarea HD, tableta bazata pe Android are un procesor quad-core si sunet stereo. Senzorul giroscopic si panoul multi-touch asigura o experienta incredibila in orice joc sau aplicatie, acestea fiind usor de downloadat din Google Play (care vine preinstalat cu tableta).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu