marți, 28 ianuarie 2014

Beia Consult International face retrospectiva anului 2013

Beia Consult International a participat in mai 2013, alaturi de alte 7 firme romanesti, la a treia misiune economica de IT si software in Brazilia, iar anul acesta, va participa la CeBIT 2014. Beia Consult, un important furnizor de solutii si echipamente de telecomunicatii, face retrospectiva anului 2013 a partenerilor InVision, Snom, Media5, LANCOM, Dialogic, Voxtron, Siemens Gigaset, Unify, Enterasys, innovaphone, 3DS Exalead si Hughes.

            Innovaphone lanseaza noul Office Integration, care face posibila actualizarea informatiilor diponibile utilizatorilor din innovaphone Unified Communications client myPBX, precum si de pe telefonul IP innovaphone si din toate aplicatiile MS Office.
            Site-ul innovaphone este acum disponibil si in limba poloneza, precum si in limba germana, engleza, franceza, italiana, olandeza si spaniola.

            Siemens Romania, impreuna cu Nokia, au anuntat in iulie faptul ca s-a stabilit o intelegere finala, in urma careia Nokia va achizitiona intregul procent de 50% din actiuni. In 2013, Siemens a prezentat un nou brand, intr-o noua viziune pentru companie. Pe 15 octombrie, compania s-a reintrodus in lumea comunicatiilor pentru intreprinderi cu noul brand Unify.

            Unify recunoscuta ca "Enterprise Trusted Advisor" de catre profesionistii IT si este clasata in top trei in randul furnizorului. De asemenea, compania a fost numita "Leader in the Magic Quadrant for Corporate Telephony" de catre Gartner Inc, toate acestea la nici o luna de la integrarea noului brand.

Cititi comunicatul de presa pe site-ul Beia Consult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu