luni, 18 noiembrie 2013

Telefoane Gigaset oferite de Beia Consult Intl.

telefon Gigaset SL780          Siemens, lider in industria de telefoane DECT din Europa, se extinde pe piata cu Gigaset SL780 si SL785. Aceste doua telefoane sunt fara fir, de calitate superioara, care indeplinesc cele mai inalte standarde in tehnologie, design si cel mai important, fata de mediu. Cu un cadru solid, de metal, impreuna cu un design intraznet este elegant si carismatic.

          Si mai mult, interfaţa inovatoare pentru utilizatorul pretentios deschide uşa unei noi ere a meniului de navigare instinctiv. Ecranul color TFT ilustrează caracterul de înaltă clasă a telefonului Gigaset SL780, care il deosebeste de mulţime.


telefon DECT de la Beia          Legătura cu cască Bluetooth şi funcţia completă de hands-free full duplex; Gigaset SL780 oferă opţiuni duble de vorbit pentru hands-free: fie prin intermediul  conexiunii Bluetooth cu cască sau prin capabilităţile duble ale hands-free. Orice ai face în timp ce telefonezi, cu Gigaset SL780 te vei delecta cu libertatea unei telecomunicari sofisticate si totusi simple. Cu Gigaset SL780 veţi putea profita, în mai multe moduri - materiale de înaltă clasă, design elegant şi caracteristici inovatoare. Deci Gigaset deschide drumul de comunicare la domiciliu si birou.



Pentru mai multe detalii si caracteristicile produsului vizitati site-ul Beia Consult Intl.
Pentru alte produse din aceasta categorie vedeti sectiunea "Telefoane fara fir".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu