vineri, 15 noiembrie 2013

Despre Beia Consult Intl.BEIA CONSULT INTERNATIONAL - SIEMENS SYSTEM PARTNER - Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat solutii comunicatii - pabx, centrala telefonica SIEMENS, isi desfasoara activitatea in domeniile: distributie, vanzari, instalari si consultanta.

S-a inscris in categoria IMM; are capital integral privat; este SIEMENS System Partner in Romania, Cenzor al Camerei de Comert Ramano-Germana si leader al Grupului de Lucru pentru Romania a Platformei Tehnologice Europene "Networked and Electronic Media".

Aria principala de activitate este "Comunicatii pentru Intreprinderi". Compania are implementat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001/2000, certificat de SRAC si OMCAS.
Parteneri traditionali: Siemens, Dialogic, AEG & Hagenuk, Cisco, FMT, Voxtron.
Clienti semnificativi: Romtelecom, Vodafone, Orange, Zapp, Raiffeisen, Finansbank, Ministerul Transportului.
Apartenenta la diverse organizatii: Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES), Camera de Comert Romano-Germana (AHK), Platforma Tehnologica Europeana "Networked and Electronic Media".

Site-ul oficial este www.beia.ro
Dar puteti vizita si paginile: Facebook, Google+ [...]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu