miercuri, 27 noiembrie 2013

Supraveghere copii

30% discount pentru gigaset babymonitor



Asa cum am prezentat si ultima data, Gigaset a lansat o gama de produse pentru ca tu sa iti stii copilul mereu in siguranta. Puteti gasi aceste produse si pe site-ul firmei Beia Consult.

Supraveghere video cu Gigaset Baby Monitor.

Gigaset are acum trei noi monitoare pentru copii.
Lider pe piata europeana in telefoane fara fir DECT, Gigaset a devenit o parte a familiei in milioane de gospodarii. Dezvoltarea standardelor wireless (putere de economisire, radiatii scazute, interfata securizata) este motivul principal pentru care Gigaset a adus pe piata monitoarele pentru copii de ultima generatie.

Trei modele DECT, un singur scop.


gigaset baby monitor pv830 videoPV 830 Video este un monitor premium digital pentru copii. Vine echipat cu o camera 3D mobila, numerosi senzori indiferent ca este zi sau noapte.
Functia de interfon permite comunicarea directa la camera si cu bebelusul, astfel incat parintii pot interveni in diferite situatii. In plus, monitorul de control al parintilor contine melodii de noapte buna si poate activa o lumina de veghe in camera copilului.
Camera premium de ultima generatie este solutia perfecta pentru cei care vor sa tina copiii in siguranta si vine impreuna cu un pret accesibil. 


gigaset baby monitor 530 audio plus

PA 530 Audio Plus este un monitor de copil DECT audio high-end. Este echipat cu senzori extrem de sensibili pentru a masura temperatura si umiditatea din incapere, dispunand si de o lumina de veghe.
Acest produs pentru supravegherea copilului tau vine la randul sau cu un mic repertoriu de cantece si o intrare suplimentara line-in audio ce permite conectarea unui MP3-player sau a altor surse audio.


gigaset baby monitor pa330 audio

PA 330 Audio este un monitor de baza, fiind primul din seria Gigaset Baby Monitor. Acesta dispune de senzori de activare vocala, oferind o calitate foarte inalta a sunetului redat.
Parintii pot monitoriza, de asemenea, nivelul de zgomot din camera bebelusului si calitatea conexiunii intre aparatele de supraveghere.






Gigaset AG , Munchen , este o companie care operează pe plan internațional în domeniul tehnologiei comunicațiilor . Compania este lider de piață în Europa de telefoane DECT . Furnizorul premium pe locul al doilea la nivel mondial , cu aproximativ 1.400 de angajați și o prezență pe piață în aproximativ 70 de țări .


30% Discount pentru Gigaset Baby Monitor si 15% la orice alt produs Gigaset. 

Numai pe dect.ro!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu